Hoe laat is het in Vietnam?

Het is lunchtijd in Vietnam, vrijdag 23 februari 2024

Hier kun je zien hoe laat het nu in Vietnam is. Als u niet zeker weet welke dag het is, wordt ook weergegeven, zowel de datum als de tijd van de dag in Vietnam. Dus of het nu ochtend, middag, avond of middernacht is in Vietnam. De informatie over zowel tijd als datum wordt elke seconde automatisch bijgewerkt en toont de tijd en datum in Vietnam.

Over het land Vietnam

Vietnam is een fascinerend land om te bezoeken, met zijn rijke cultuur en geschiedenis. Het ligt in Zuidoost-Azië, grenzend aan de Golf van Thailand, Laos en China. Het land is verdeeld in drie regio's: de Rode Rivier Delta in het noorden, de Centrale Hooglanden in het midden, en de Mekong Delta in het zuiden.

Een van de populairste toeristische bestemmingen in Vietnam is Ho Chi Minhstad, vroeger bekend als Saigon. De stad is de thuisbasis van vele oude tempels en paleizen, maar ook van drukke markten en restaurants. Er is ook een bruisend nachtleven in Ho Chi Minh City.

Andere populaire bestemmingen in Vietnam zijn Hanoi, Hue en Halong Bay. Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en is de thuisbasis van vele historische bezienswaardigheden, waaronder One Pillar Pagoda en de Tempel van de Literatuur. Hue is de voormalige keizerlijke hoofdstad van Vietnam en staat bekend om zijn citadellen, graftombes en paleizen. En Halong Bay staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO met meer dan 2.000 kalkstenen eilanden en grotten.

Kaart van Vietnam

Hieronder zie je een kaart van Vietnam waarop staat waar ter wereld het land zich bevindt.