Hoe laat is het in Estland?

Het is lunchtijd in Estland, zondag 14 april 2024

Hier kun je zien hoe laat het nu in Estland is. Als u niet zeker weet welke dag het is, wordt ook weergegeven, zowel de datum als de tijd van de dag in Estland. Dus of het nu ochtend, middag, avond of middernacht is in Estland. De informatie over zowel tijd als datum wordt elke seconde automatisch bijgewerkt en toont de tijd en datum in Estland.

Over het land Estland

Estland is een klein land in de Baltische staten, dat in het oosten grenst aan Rusland en in het zuiden aan Letland. Na eeuwen van bezetting door verschillende keizerrijken werd Estland in 1918 onafhankelijk. Het werd echter al snel bezet door de Sovjet-Unie en bleef tot 1991 deel uitmaken van de Sovjet-Unie. Sindsdien is Estland een onafhankelijk land, dat lid is van de Europese Unie en de NAVO.

Estland is een welvarend land met een sterke economie. De belangrijkste industrieën zijn informatietechnologie, bosbouw en landbouw. Het toerisme is ook belangrijk, en veel mensen bezoeken de prachtige bossen, meren en kustlijn van Estland. De Esten zijn een trots volk dat zijn cultuur en taal heeft weten te behouden gedurende eeuwen van bezetting en onrust.

Estland is een geweldige plek om te wonen, werken en studeren. Het land heeft een uitstekende infrastructuur, een hoog opgeleide beroepsbevolking en een hoge levensstandaard. Estland is ook een veilig land, met lage misdaadcijfers. Als je op zoek bent naar een spannende en uitdagende plek om te wonen, werken en studeren, dan is Estland de perfecte keuze.

Kaart van Estland

Hieronder zie je een kaart van Estland waarop staat waar ter wereld het land zich bevindt.