Hoe laat is het in Bermuda?

Het is midden in de nacht in Bermuda, zaterdag 25 mei 2024

Hier kun je zien hoe laat het nu in Bermuda is. Als u niet zeker weet welke dag het is, wordt ook weergegeven, zowel de datum als de tijd van de dag in Bermuda. Dus of het nu ochtend, middag, avond of middernacht is in Bermuda. De informatie over zowel tijd als datum wordt elke seconde automatisch bijgewerkt en toont de tijd en datum in Bermuda.

Over het land Bermuda

Bermuda is een klein eilandstaat in de Noord-Atlantische Oceaan, ongeveer 650 mijl voor de kust van North Carolina. Het land telt iets meer dan 65.000 inwoners en bestaat uit meer dan 100 eilanden, waarvan het hoofdeiland ongeveer 21 vierkante mijl groot is. Bermuda is vooral bekend om zijn roze zandstranden, heldere turkooizen water, en als populaire bestemming voor huwelijksreizen en vakanties.

Het eiland Bermuda bestaat uit twee hoofdeilanden, St. George's Island en het kleinere Smith's Island. De hoofdstad, Hamilton, ligt op St. George's Island. Bermuda is een Brits overzees gebiedsdeel en heeft nauwe banden met het Verenigd Koninkrijk. De munteenheid is de Bermudiaanse dollar, die gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar.

Bermuda heeft een subtropisch klimaat met het hele jaar door warm weer. Het orkaanseizoen loopt van juni tot november en het eiland is vatbaar voor stormen. Bermuda is een populaire toeristische bestemming, met bezoekers die komen om te genieten van de stranden, golf, snorkelen en zeilen. Op het eiland bevinden zich ook verschillende luxe resorts.

Kaart van Bermuda

Hieronder zie je een kaart van Bermuda waarop staat waar ter wereld het land zich bevindt.