Wisselkoers XRP (XRP)

Hier vindt u de huidige wisselkoers voor de cryptocurrency XRP (XRP), die meerdere keren per uur wordt bijgewerkt. Hieronder vindt u ook een eenvoudige omrekening tussen het aantal XRP naar euro (EUR) en Amerikaanse dollars (USD). De prijs om nu 10 XRP te kopen is 5 USD. De huidige tijd voor de XRP wisselkoers är 2024-02-23 06:35:03.

Valuta-omzetter XRP naar dollars en euro's

Door onze slimme omzetter te gebruiken tussen XRP, Amerikaanse dollars en euro's, kunt u eenvoudig de waarde van een bepaald aantal XRP (XRP) berekenen. U kunt in elk van de velden wijzigen om direct de waarde te berekenen van wat u hebt ingevoerd in een van de andere valuta's.

XRP
Wisselkoers gelezen voor ca. 7 minuten geleden.
EUR
USD

Ontwikkeling van de XRP wisselkoers in de afgelopen maand

Hieronder presenteren we een grafiek van hoe de wisselkoers voor XRP (XRP) eruit heeft gezien en hoe deze zich de afgelopen 30 dagen heeft ontwikkeld.

Alles en een beetje meer over XRP

Ripple staat bekend om zijn innovatieve technologie en XRP-token, dat sinds december 2017 meer dan 50 keer in prijs is gestegen. Het in San Francisco gevestigde bedrijf streeft naar wereldwijde financiële afwikkelingsoplossingen die de totale kosten van afwikkeling verlagen door banken toe te staan transacties direct en onmiddellijk uit te voeren zonder een beroep te doen op een derde partij. Het maakt gebruik van blockchain-technologie om directe toegang tot fondsen wereldwijd te bieden, veilig en tegen lage kosten.