Wisselkoers Tether (USDT)

Hier vindt u de huidige wisselkoers voor de cryptocurrency Tether (USDT), die meerdere keren per uur wordt bijgewerkt. Hieronder vindt u ook een eenvoudige omrekening tussen het aantal Tether naar euro (EUR) en Amerikaanse dollars (USD). De prijs om nu 1 Tether te kopen is 1 USD. De huidige tijd voor de Tether wisselkoers är 2023-05-28 17:25:03.

Valuta-omzetter Tether naar dollars en euro's

Door onze slimme omzetter te gebruiken tussen Tether, Amerikaanse dollars en euro's, kunt u eenvoudig de waarde van een bepaald aantal Tether (USDT) berekenen. U kunt in elk van de velden wijzigen om direct de waarde te berekenen van wat u hebt ingevoerd in een van de andere valuta's.

Tether
Wisselkoers gelezen voor ca. 8 minuten geleden.
EUR
USD

Ontwikkeling van de Tether wisselkoers in de afgelopen maand

Hieronder presenteren we een grafiek van hoe de wisselkoers voor Tether (USDT) eruit heeft gezien en hoe deze zich de afgelopen 30 dagen heeft ontwikkeld.

Alles en een beetje meer over Tether

Tether is een cryptocurrency die is ontworpen om stabiel te zijn. De waarde ervan is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, wat betekent dat er altijd één USDT per USD zal zijn. Tether bereikt dit door fiat-valutareserves aan te houden. Het bedrijf achter Tether beweert dat ze deze reserves kunnen aanhouden omdat ze gemakkelijk toegang hebben tot bankrekeningen in veel landen en ook audits hebben beheerd met onafhankelijke auditors, waaronder Friedman LLP en Grant Thornton LLP. Er zijn echter veel sceptici die zich afvragen of Tether daadwerkelijk genoeg geld in reserve heeft voor alle tokens die momenteel op de markt zijn.