Wisselkoers Solana (SOL)

Hier vindt u de huidige wisselkoers voor de cryptocurrency Solana (SOL), die meerdere keren per uur wordt bijgewerkt. Hieronder vindt u ook een eenvoudige omrekening tussen het aantal Solana naar euro (EUR) en Amerikaanse dollars (USD). De prijs om nu 100 Solana te kopen is 13 888 USD. De huidige tijd voor de Solana wisselkoers är 2024-04-14 13:59:02.

Valuta-omzetter Solana naar dollars en euro's

Door onze slimme omzetter te gebruiken tussen Solana, Amerikaanse dollars en euro's, kunt u eenvoudig de waarde van een bepaald aantal Solana (SOL) berekenen. U kunt in elk van de velden wijzigen om direct de waarde te berekenen van wat u hebt ingevoerd in een van de andere valuta's.

Solana
Wisselkoers gelezen voor ca. 3 minuten geleden.
EUR
USD

Ontwikkeling van de Solana wisselkoers in de afgelopen maand

Hieronder presenteren we een grafiek van hoe de wisselkoers voor Solana (SOL) eruit heeft gezien en hoe deze zich de afgelopen 30 dagen heeft ontwikkeld.

Alles en een beetje meer over Solana

Solana is een nieuwe blockchain die is ontworpen om de schaalproblemen van andere blockchains op te lossen. De nieuwe aanpak van Solana heeft het mogelijk gemaakt om een ​​hoge doorvoer te realiseren zonder concessies te doen aan decentralisatie. Het team achter dit project beweert dat hun netwerk tot 710.000 transacties per seconde kan verwerken en een bevestigingstijd van 30 seconden heeft, geen transactiekosten en geen bovengrens voor schaalbaarheid. Solana gebruikt het Proof of History als consensusmechanisme.

Het team achter het project bestaat uit grote namen van Qualcomm, Visa, Dropbox en meer. Ze hebben een indrukwekkende reeks adviseurs, waaronder Zilliqa's CEO Xinshu Dong en Lightning's mede-oprichter Elizabeth Stark. Met zo'n sterk team met bewezen ervaring in het opschalen van netwerken naar miljoenen gebruikers bij bedrijven als Google en Facebook, lijkt het aannemelijk dat ze hun beloftes zullen nakomen.