Wisselkoers Monero (XMR)

Hier vindt u de huidige wisselkoers voor de cryptocurrency Monero (XMR), die meerdere keren per uur wordt bijgewerkt. Hieronder vindt u ook een eenvoudige omrekening tussen het aantal Monero naar euro (EUR) en Amerikaanse dollars (USD). De prijs om nu 1 Monero te kopen is 161 USD. De huidige tijd voor de Monero wisselkoers är 2024-07-15 09:25:03.

Valuta-omzetter Monero naar dollars en euro's

Door onze slimme omzetter te gebruiken tussen Monero, Amerikaanse dollars en euro's, kunt u eenvoudig de waarde van een bepaald aantal Monero (XMR) berekenen. U kunt in elk van de velden wijzigen om direct de waarde te berekenen van wat u hebt ingevoerd in een van de andere valuta's.

Monero
Wisselkoers gelezen voor ca. 9 minuten geleden.
EUR
USD

Ontwikkeling van de Monero wisselkoers in de afgelopen maand

Hieronder presenteren we een grafiek van hoe de wisselkoers voor Monero (XMR) eruit heeft gezien en hoe deze zich de afgelopen 30 dagen heeft ontwikkeld.

Alles en een beetje meer over Monero

Monero is een cryptocurrency gemaakt in april 2014. Het is gebaseerd op het CryptoNote-algoritme en heeft een aantal unieke functies, zoals stealth-adressen waarmee u een adres kunt publiceren om betalingen te ontvangen, maar anderen kunnen niet zien wie de eigenaar is van het adres of het aantal transacties die u heeft gedaan. Monero heeft ook ringhandtekeningen (een soort digitale handtekening) die het moeilijker maken om een ​​bepaalde persoon te identificeren als de afzender van een transactie. Deze functies maken Monero aantrekkelijk voor diegenen die integriteit willen als het om hun geld gaat.