Wisselkoers Dogecoin (DOGE)

Hier vindt u de huidige wisselkoers voor de cryptocurrency Dogecoin (DOGE), die meerdere keren per uur wordt bijgewerkt. Hieronder vindt u ook een eenvoudige omrekening tussen het aantal Dogecoin naar euro (EUR) en Amerikaanse dollars (USD). De prijs om nu 100 Dogecoin te kopen is 16 USD. De huidige tijd voor de Dogecoin wisselkoers är 2024-05-25 06:15:03.

Valuta-omzetter Dogecoin naar dollars en euro's

Door onze slimme omzetter te gebruiken tussen Dogecoin, Amerikaanse dollars en euro's, kunt u eenvoudig de waarde van een bepaald aantal Dogecoin (DOGE) berekenen. U kunt in elk van de velden wijzigen om direct de waarde te berekenen van wat u hebt ingevoerd in een van de andere valuta's.

Dogecoin
Wisselkoers gelezen voor ca. 1 minuten geleden.
EUR
USD

Ontwikkeling van de Dogecoin wisselkoers in de afgelopen maand

Hieronder presenteren we een grafiek van hoe de wisselkoers voor Dogecoin (DOGE) eruit heeft gezien en hoe deze zich de afgelopen 30 dagen heeft ontwikkeld.

Alles en een beetje meer over Dogecoin

Dogecoin is een cryptocurrency die in december 2013 werd geïntroduceerd. Het is vernoemd naar de populaire meme-vorm Doge en heeft een Shiba Inu in het logo. Hoewel het niet zo bekend is als Bitcoin, heeft het sinds het begin een explosieve groei doorgemaakt en staat het momenteel rond de $ 400 miljoen aan marktwaarde. Dit moet echter niet als al te verrassend worden beschouwd, aangezien cryptocurrencies ongelooflijk volatiel zijn en hun prijzen in een paar uur met honderden dollars stijgen of dalen, dus nu investeren kan later zeer winstgevend blijken te zijn. De valuta zelf is open source, wat betekent dat iedereen technisch gezien kan beginnen met het breken ervan zonder toestemming van iemand anders.