Wisselkoers Cardano (ADA)

Hier vindt u de huidige wisselkoers voor de cryptocurrency Cardano (ADA), die meerdere keren per uur wordt bijgewerkt. Hieronder vindt u ook een eenvoudige omrekening tussen het aantal Cardano naar euro (EUR) en Amerikaanse dollars (USD). De prijs om nu 1 Cardano te kopen is 0 USD. De huidige tijd voor de Cardano wisselkoers är 2023-05-28 17:35:02.

Valuta-omzetter Cardano naar dollars en euro's

Door onze slimme omzetter te gebruiken tussen Cardano, Amerikaanse dollars en euro's, kunt u eenvoudig de waarde van een bepaald aantal Cardano (ADA) berekenen. U kunt in elk van de velden wijzigen om direct de waarde te berekenen van wat u hebt ingevoerd in een van de andere valuta's.

Cardano
Wisselkoers gelezen voor ca. 9 minuten geleden.
EUR
USD

Ontwikkeling van de Cardano wisselkoers in de afgelopen maand

Hieronder presenteren we een grafiek van hoe de wisselkoers voor Cardano (ADA) eruit heeft gezien en hoe deze zich de afgelopen 30 dagen heeft ontwikkeld.

Alles en een beetje meer over Cardano

Cardano is een openbaar blockchain- en cryptocurrency-project dat het potentieel heeft om een ​​van de meest waardevolle cryptocurrencies te worden die er zijn. Het Cardano-team bestaat uit enkele van 's werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van cryptocurrencies, cryptografie, distributed computing, speltheorie en programmeertalen. Het wordt geleid door een academisch team met een adviseur van IOHK (het bedrijf achter Cardano) en is ontworpen door vooraanstaande academici om robuuster te zijn dan welk protocol dan ook. Het is vanaf de grond opgebouwd - zonder gebruik te maken van de codebasis van Bitcoin - om ervoor te zorgen dat de architectuur alles kan ondersteunen wat we vandaag moeten doen en alles wat we morgen mogelijk moeten doen. Met schaalbaarheid in het midden betekent dit dat er functies zijn voor toekomstige verbeteringen, zoals kwantumweerstand.